Чай із кропиви при схудненні

888

Кропива — джерело вітамінів і мікроелементів, органічних кислот і хлорофілу. Її використовують для лікування захворювань та усунення косметичних проблем, а також просто вживають як корисний харчовий продукт.

У дієтології чай із кропиви використовується з декількох причин. Такий напій ефективний при надмірній набряклості, оскільки він легко виводить зайву воду. Не менш корисний він і для звільнення від шлаків, наприклад, у комплексі з лимоном чи листям зеленого чаю.

Чай із кропиви для схуднення дозволяє знизити апетит: головне — випити його за деякий час до прийому їжі. Також засіб дає можливість легше переносити відмову від занадто калорійних продуктів: корисні речовини, які містяться в ньому, допомагають організмові уникнути почуття голоду завдяки впливу на обмін білків та вуглеводів. З кропиви найкраще робити неміцний чай, оскільки його, на відміну від насиченого відвару, можна вживати протягом тривалого часу.

Інгредієнти

  • Кропива висушена1 ч. л.
  • Свіжий сік лимона 0,5 ч. л.
  • Вода0,25 л

Спосіб приготування

  • Перед тим, як заварювати чай із кропиви, необхідно подрібнити листя.
  • Закип'ятити воду.
  • Всипати кропиву.
  • Проварити не довше хвилини.
  • Процідити й дати трохи охолонути.
  • Влити лимонний сік.

Максимальна добова доза: три чашки чаю.

ЕФЕКТ

  • Очищення від шлаків і токсинів.
  • Покращення роботи печінки.
  • Позбавлення від набряклості.
  • Усунення надмірного апетиту, в тому числі викликаного стресом.
  • Насичення вітамінами та мікроелементами.
Лікарські трави, потрібні для приготування
Ставтесь відповідально до власного здоров’я!

Поточний рейтинг: 3.58 з 5 Кількість голосів: 26

Згорнути

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в місцях, недоступних для дітей.