Трав’яний настій при гастриті зі зниженою кислотністю

  • З’єднайте всі інгредієнти, що вказані в рецепті. Добре перемішайте.
  • Візьміть 2 ч. л. отриманого трав’яного збору й висипте в термостійку ємність.
  • Залийте сировину 200 мл кип’яченої води.
  • Поставте суміш на киплячий водяний нагрівник. Тримайте його на невеликому вогні, аби суміш повільно кипіла протягом 15 хвилин.
  • Після цього залиште засіб настоюватися близько години.
  • Процідіть настій.
  • Вживання засобу потрібно розділити на кілька разів. Оптимальна кількість — 2–3 прийоми. Пити настій потрібно за півгодини до їди.
Товары из этой статьи
Товары из этой статьи
Ще більше нових публікацій