Чай із шипшини — полівітамінний напій для здоров'я організму

  • Плоди промиваємо і подрібнюємо.
  • Чайник обливаємо окропом, щоб він став теплим.
  • Засипаємо ягоди у посудину (емальовану, скляну, керамічну або фарфорову, але не металеву) і заливаємо гарячою водою (не окропом).
  • Настоюємо 10–15 хвилин.
  • Якщо плоди подрібнювались, чай потрібно процідити.
  • Чай із шипшини п'ють гарячим або холодним. Для профілактики потрібно випивати по 250 мл на день, при захворюваннях — 1,5 л. Після вживання прополіскуйте рот, тому що висока концентрація вітаміну С негативно впливає на зубну емаль.
Товары из этой статьи
Товары из этой статьи
Ще більше нових публікацій