Зміцнювальний відвар із шипшини

 

Плоди шипшини — засіб із підтвердженою ефективністю, який добре впливає на весь організм. Рослина містить більше аскорбінової кислоти, ніж відомі ягоди й фрукти; такі ж показники й за вмістом каротину. Завдяки великій кількості вітамінів та мікроелементів відвар із шипшини рекомендовано вживати для профілактики ГРЗ у сезон епідемій. Він показаний і при запаленнях.

Відвар шипшини нерідко призначають при відхиленнях у роботі печінки, нирок, для регуляції роботи травної системи. Напій із плодів шипшини відомий і як результативний засіб для нормалізації ваги.

Важливо, що шипшину можуть вживати й вагітні. Рослина допомагає компенсувати нестачу вітамінів, нормалізувати роботу нирок, зміцнити імунітет.

 

Властивості та переваги

 

  • Протизапальна дія.
  • Антибактеріальна дія.
  • Насичення організму вітамінами.
  • Поліпшення функціонування нирок.
  • Регуляція обміну речовин.

 

Як приймати препарат

 

  • Висипати плоди в каструльку.
  • Залити водою.
  • Дати закипіти.
  • Настоювати під кришкою.

Можна просто заливати плоди (попередньо подрібнені) в термосі й настоювати.

 

Товари з цієї статті
Товари з цієї статті
Більше нові публікаціі