Зміцнювальний відвар із шипшини

1371
відвар з плодів шипшини

Плоди шипшини — засіб із підтвердженою ефективністю, який добре впливає на весь організм. Рослина містить більше аскорбінової кислоти, ніж відомі ягоди й фрукти; такі ж показники й за вмістом каротину. Завдяки великій кількості вітамінів та мікроелементів відвар із шипшини рекомендовано вживати для профілактики ГРЗ у сезон епідемій. Він показаний і при запаленнях.

Відвар шипшини нерідко призначають при відхиленнях у роботі печінки, нирок, для регуляції роботи травної системи. Напій із плодів шипшини відомий і як результативний засіб для нормалізації ваги.

Важливо, що шипшину можуть вживати й вагітні. Рослина допомагає компенсувати нестачу вітамінів, нормалізувати роботу нирок, зміцнити імунітет.

Інгредієнти

  • Шипшина100 г
  • Вода1 л

Спосіб приготування

  • Висипати плоди в каструльку.
  • Залити водою.
  • Дати закипіти.
  • Настоювати під кришкою.

Можна просто заливати плоди (попередньо подрібнені) в термосі й настоювати.

Ефект

  • Протизапальна дія.
  • Антибактеріальна дія.
  • Насичення організму вітамінами.
  • Поліпшення функціонування нирок.
  • Регуляція обміну речовин.
Лікарські трави, потрібні для приготування
Ставтесь відповідально до власного здоров’я!

Поточний рейтинг: 4.25 з 5 Кількість голосів: 16

Згорнути

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в місцях, недоступних для дітей.