Шипшина для схуднення: рецепт компоту

Шипшина відома завдяки високому вмісту вітамінів і макроелементів. Напій із шипшини добре впливає на весь організм. Плоди часто застосовуються і в дієтології. Їх рекомендують вживати у різних системах харчування для схуднення.
Важливо, що цей засіб універсальний. Його корисно застосовувати без наслідків тим, хто хоче зменшити масу тіла. Також шипшина допоможе при ожирінні та розладах у роботі травної системи.
Окрім відварів та настоїв, у період дієти можна вживати компот із шипшини. Напій має приємний смак і гарантує чудові результати. Він звільняє організм від зайвого, сприяє виробленню необхідних харчових ферментів. Цукор, звичайно ж, до нього не додають.
Інгредієнти
- Плоди шипшини4 чашки
- Яблука200 г
- Лимонна кислота1 г
Спосіб приготування
- Проварити плоди шипшини в окропі близько 5 хвилин.
- Додати яблука дольками.
- Варити, доки плоди не стануть м'якими.
- Додати лимонну кислоту.
- Коли компот охолоне, додати мед або фруктозу.
Ефект
- Виведення токсинів і шлаків.
- Активізація обмінних процесів.
- Насичення корисними речовинами (важливо під час дієтичного харчування).
- Поступова втрата ваги.
Дата публікації: 10.05.2017
Оновлено: 12.04.2021
Чай із шипшини при циститі у жінок