Завантажити інструкцію
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧА
Дієтична добавка СЕНА
Склад: сени листя та плоди 100 %.
Без ГМО.
Рекомендації щодо споживання: дієтична добавка до раціону харчування, яка сприяє нормалізації функціонального стану товстого кишечника.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза:.
1 чайну ложку різано-пресованої сировини залити 200 ml (мл) гарячої кип’яченої води, закрити кришкою і настояти 30 min (хв). Витримати при кімнатній температурі до повного охолодження, процідити, залишок віджати до отриманого відвару. Об’єм відвару довести кип’яченою водою до 200 ml (мл) (1 склянка). Дорослим вживати у теплому вигляді по 1/3-1/2 склянки на ніч або по 1 столовій ложці 1-3 рази на день.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Застереження при застосуванні: не рекомендується вживати особам з підвищеною (індивідуальною) чутливістю до компонентів продукту; при кишковій непрохідності, геморої (фаза загострення), гострих запальних захворюваннях кишечника, пептичній виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, шлунково-кишкових кровотечах, спастичному коліті, панкреатиті, гепатиті, нефриті, циститі, дивертикуліті, органічних ураженнях печінки; жінкам в період вагітності та годування груддю, дітям до 18 років.
Не є лікарським засобом
Форма випуску: згідно з ТУ У 10.8-00481181-019:2017
Дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до кінця» та/або дата виробництва, номер партії (серії) виробництва: дивись на упаковці.
Умови зберігання та термін придатності: зберігати в упаковці виробника, в недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 °С. Термін придатності – згідно з ТУ У 10.8-00481181-019:2017.
Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника: ПрАТ «Ліктрави», Україна, 10001, Житомирська обл., м. Житомир, шосе Київське, буд. 21, тел.: (0412) 42-72-81, 42-89-64.
Нормативний документ: ТУ У 10.8-00481181-019:2017