Тиск під контролем

За статистикою ВООЗ, кожний третій житель планети має підвищений кров’яний тиск, який, як відомо, може стати причиною інсульту чи інфаркту. Але панікувати не варто: сьогодні гіпертонія не вирок!

Спостереження у лікаря, прийом сучасних препаратів, корекція способу життя дозволяють суттєво знизити ризик можливих ускладнень. Однак бувають ситуації, що потребують особливого підходу. Стрибки тиску через погоду або стрес, супутні захворювання змушують нас знову і знову хапатися за таблетки. Але все це додаткове навантаження на організм. Чи є рішення?

«Боюся збільшувати дозу»

Перепади погоди, переживання, стреси — несприятливі фактори для гіпертоніків. І навіть якщо ви регулярно вживаєте таблетки від тиску, збої у роботі серця в такі моменти все одно можливі. Тиск то різко піднімається, то навпаки, падає, але ви не хочете збільшувати дозу препарату. Як бути?

У такому випадку чудовим рішенням може стати збір трав «Гіпертофітол».

«Гіпертофітол» містить лише натуральні рослинні компоненти, які завдяки біологічно активним речовинам діють одразу на весь організм: сприяють зниженню артеріального тиску та заспокоюють нервову систему.

 

Астрагал, календула, чебрець і м’ята, що входять до його складу, надають судинорозширювальну та діуретичну дію і при цьому, на відміну від сечогінних препаратів, розширюючи судини, нормалізують артеріальний тиск, а також поліпшують клітинне живлення життєво важливих органів. Заспокійливий ефект досягається за рахунок ефірних олій меліси, хмелю, чебрецю й астрагалу. І все це завдяки виключно натуральному складу!

«Не хочу навантажувати організм черговою хімією»

Підвищений рівень холестерину — частий супутник гіпертонії. І крім таблеток від тиску, лікар може призначити вам постійний прийом препарату від холестерину. А це додаткове навантаження на печінку, і ви резонно хочете його уникнути. Щоб уберегти організм від зайвої порції хімії, варто спробувати натуральний засіб.

Таким засобом може стати рослинний збір «Гіпертофітол плюс». Збір у вигляді чаю містить листя і квітки глоду, траву конюшини лугової, квітки липи, корінь лопуха, листя берези, траву астрагалу і листя м’яти перцевої.

Завдяки такому багатому та збалансованому складу лікарських трав «Гіпертофітол плюс» сприяє покращенню стану нервової і серцево-судинної системи, нормалізації тиску, знижує рівень холестерину, запобігаючи розвитку атеросклерозу, та надає заспокійливу дію. І при цьому жодних додаткових навантажень на організм!

Додайте збори «Гіпертофітол» та «Гіпертофітол плюс» до свого щоденного раціону: цей ароматний напій із приємним натуральним смаком стане вашим надійним помічником у боротьбі з гіпертонією та атеросклерозом.

Більше нові публікаціі