Акція! У період з 25 листопада по 8 грудня 2024 року БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на будь-яке замовлення на будь-яку суму!
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧА
Дієтична добавка КРІП ПАХУЧИЙ
Склад: кропу пахучого плоди 100 %
Без ГМО.
Рекомендації щодо споживання: може бути рекомендована в якості дієтичної добавки для використання в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприяють: поліпшенню процесів травлення, в тому числі запобігають розвитку метеоризму (надлишкового газоутворення); посиленню секреції молока у матерів-годувальниць.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза: 1 десертну ложку цільних плодів залити 200 ml (мл) окропу, настояти 15 хвилин на водяній бані та 45 хвилин при кімнатній температурі, процідити. Вживати: дорослим та дітям старше 14 років - по 1/3 склянки 2-3 рази на день до прийому їжі; дітям 7-14 років – по 1 десертній ложці, 3-7 років – по 1 чайній ложці, від 6 місяців до 3 років – по 1/2 чайної ложки 4 рази на день до прийому їжі (для запобігання надлишковому газоутворенню рекомендовано вживати після прийому їжі).
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Застереження при застосуванні: не рекомендується вживати особам з підвищеною (індивідуальною) чутливістю до продукту, жінкам в період вагітності.
Не є лікарським засобом
Форма випуску: згідно ТУ У 15.8 - 00481181-018:2016
Дата завершення мінімального терміну придатності «Краще спожити до кінця…» та/або дата виробництва, номер партії (серії) виробництва: дивись на упаковці.
Умови зберігання та термін придатності: зберігати в упаковці виробника, в недоступному для дітей місці за температури не вище 30 °С. Термін придатності – згідно з ТУ У 15.8 - 00481181-018:2016.
Найменування та місцезнаходження і номер телефону виробника: ПрАТ «Ліктрави», Україна, 10001, Житомирська обл., м. Житомир, шосе Київське, буд. 21, тел.: (0412) 42-72-81, 42-79-32.
Нормативний документ: ТУ У 15.8-00481181-018:2016